0769 231 154 office@constructii-amenajari.com
constructii case
amenajari interioare
incalzire in pardoseala

Incalzire in pardoseala

Unul dintre cele mai moderne sisteme de distribuire a caldurii pe toata suprafata pardoselii este reprezentat de incalzirea in pardoseala prin ardere hidraulica. Acest sistem poate fi instalat utilizand orice tip de finisaj: gresie, parchet laminat, covor, mocheta, piatra).

Mod de functionare

Incalzirea se face de jos in sus, acoperind intreaga suprafata a pardoselii. Astfel, confortul este unul sporit, iar pe termen lung se poate observa o economie datorata faptului ca aceste sisteme functioneaza in baza unor termostate inteligente ce controleaza temperatura la nivelul podelei.

Prin contactarea noastra veti beneficia de consultanta, proiectare si executie sistem de incalzire in pardoseala.

Tipuri de sisteme

Incalzire in pardoseala prin ardere hidraulica

Incalzirea in pardoseala prin ardere hidraulica are la baza un sistem de tevi plasate sub podea. Apa este incalzita de un cazan si este pompata in mod continuu pentru incalzirea intregii locuinte.

Incalzirea electrica in pardoseala

Incalzirea electrica in pardoseala are la baza un cablu incalzitor cu o rezistivitate mare sau o folie de film intinsa pe suprafata care se doreste incalzita.

Incalzire in pardoseala

Chiar daca optati pentru incalzirea in pardoseala prin ardere hidraulica sau prin incalzirea electrica, echipa noastra de profesionisti este pregatita pentru orice tip de lucrare.

Contactati-ne acum pentru mai multe informatii!

Free WordPress Themes, Free Android Games