0769 231 154 office@constructii-amenajari.com
constructii case
amenajari interioare
instalatii electrice

Instalatii electrice

Instalatia electrica este reprezentata de orice instalatie destinata folosirii energiei electrice, atat in scopuri casnice cat si in scopuri industriale.

Orice lucrare ce implica instalatiile electrice se fac conform standardelor si normativelor in vigoare, fie ca este vorba de proiectare, de executie sau de intretinerea acestora.

Profesionisti in instalatii electrice

Atat structura cat si executia instalatiilor electrice depind in totalitate de destinatia lor, de cladirea in care se efectueaza lucrarea si de mediul de lucru. De exemplu in locuinte, birouri, cladiri publice etc. instalatiile electrice se executa ingropat, pe cand in halele industriale, subsoluri, baraci, santiere etc. instalatii electrice se executa aparent.

In concluzie, personalul care executa, proiecteaza, intretine sau verifica instalatiile electrice trebuie sa fie atestat!

Servicii oferite

Proiectare instalatie electrica
Realizare instalatie electrica noua
Refacere partiala instalatie electrica
Refacere totala instalatie electrica
Instalatii electrice interioare
Instalatii electrice exterioare

Instalatii electrice

Indiferent de spatiul detinut de dumneavoastra (apartament, garsoniera, casa, vila, spatiu birouri, spatiu comercial, hala industriala etc), compania noastra va poate ajuta atat la proiectarea sau realizarea instalatiei electrice cat si la refacerea partiala sau totala a acesteia!

Contactati-ne pentru mai multe informatii!

Free WordPress Themes, Free Android Games